تجمع وإفطار طلاب كلية العلاج الطبيعي بمناسبة اليوم الأول من شهر رمضان.

Sinai University > Physical > تجمع وإفطار طلاب كلية العلاج الطبيعي بمناسبة اليوم الأول من شهر رمضان.

تجمع وإفطار طلاب كلية العلاج الطبيعي بمناسبة اليوم الأول من شهر رمضان.

Under the auspices of Prof. Dr. Hatem Elbolok, the University President, Prof. Dr. Hala Ezzeldeen, the dean of the faculty of physical therapy, and Prof. Dr. Fatma Aboelmaged, the faculty vice dean; and under the supervision of Assist. Prof. Dr. Salaheldien Raslan, the Physical Therapy Students union organized the First Ramadanian Eftar with the gathering of more than 420 physical therapy students with the attendance of most of the staff members.

The students prepared an entertainment shows and activities after the Eftar celebrating Ramadan and the 6th of oct. victory (10th of Ramadan), to be the first social gathering to physical therapy students in Sinai University after the COVID 19 Pandemic.

تجمع وإفطار طلاب كلية العلاج الطبيعي بمناسبة اليوم الأول من شهر رمضان

تحت رعاية الأستاذ الدكتور حاتم البلوك، رئيس الجامعة، والأستاذة الدكتورة هالة عزالدين، عميد كلية العلاج الطبيعي، والأستاذة الدكتورة فاطمة أبو المجد، نائب عميد الكلية، وتحت إشراف الدكتور صلاح الدين رسلان، رئيس اتحاد طلاب العلاج الطبيعي، نظم اتحاد طلاب العلاج الطبيعي في جامعة سيناء أول إفطار رمضاني للطلاب، حضره أكثر من 420 طالب وطالبة، بحضور معظم أعضاء هيئة التدريس.

قام الطلاب بإعداد عروض ترفيهية وأنشطة بعد الإفطار للاحتفال بشهر رمضان والذكرى السادسة لنصر 6 أكتوبر (عيد تحرير سيناء)، وهو أول تجمع اجتماعي لطلاب العلاج الطبيعي في جامعة سيناء بعد جائحة كوفيد-19.